ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ TOPFITNESS ΠΕΥΚΑ

Το γυμναστήριο Topfitness στα Πεύκα, είναι ένας χώρος άθλησης προσαρμοσμένος στο σύγχρονο τρόπο ζωής και τις νέες τάσεις του fitness. Από την ίδρυσή του το 2017, προσφέρει στον κόσμο ποιοτικές υπηρεσίες γυμναστικής και με συνέπεια ικανοποιεί τις ανάγκες όσων αναζητούν μέσω της άθλησης ένα υγιεινό τρόπο ζωής.

Διευθυνση & Στοιχεια Επικοινωνιας

Λεωφ. Παπανικολάου 30, Πεύκα 570 10
2310582275
retziki@topfitness.gr

Ωράριο Λειτουργίας:
Δευτέρα – Παρασκευή: 8:30-23:00
Σάββατο: 10:00-17:00
Κυριακή: 17:00-21:00

Βασικες Υπηρεσιες

Οι βασικές υπηρεσίες γυμναστικής μας περιλαμβάνουν σύγχρονο εξοπλισμό μηχανημάτων αντιστάσεων και cardio, πλήρη σειρά από ελεύθερα βάρη και πάγκους, πρωτοποριακά ομαδικά προγράμματα, διατροφικές συμβουλές, και προπονητική καθοδήγηση από το έμπειρο και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό του γυμναστηρίου μας.

Κάνε τη γυμναστική τρόπο ζωής στο ιδανικό περιβάλλον μας!

Υπηρεσιες personal & group personal

Οι έξτρα υπηρεσίες fitness του γυμναστηρίου μας (Personal Training, Small Group, Reformer Pilates, Cycling Workout) με σύγχρονες μεθόδους και εξοπλισμό, δίνουν νέους ορίζοντες στην εμπειρία σου από το γυμναστήριο. Διώξε τη ρουτίνα και κάνε τη γυμναστική διασκέδαση! Είτε θέλεις αδυνάτισμα, είτε γράμμωση ή σύσφιξη, με το μοναδικό Προπονητικό Σύστημα Top30 μεταμορφώνουμε το σώμα σου και πετυχαίνουμε τα αποτελέσματα που επιθυμείς γρήγορα, έξυπνα και αποτελεσματικά!