ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ TOPFITNESS ΤΟΥΜΠΑ

Το γυμναστήριο Topfitness που βρίσκεται στην καρδιά της Τούμπας καταλαμβάνει συνολικά 2.000 τ.μ. σε τρεις ορόφους, λειτουργεί πάνω από 30 χρόνια, και προσφέρει μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών.

Διευθυνση & Στοιχεια Επικοινωνιας

Ανδρέα Χανδρινού 12, Θεσσαλονίκη 544 54
2316008710

Ωράριο Λειτουργίας:
Δευτέρα – Παρασκευή: 8:00-23:00
Σάββατο: 10:00-18:00
Κυριακή: 11:00-15:00

Βασικες Υπηρεσιες

Το γυμναστήριο Κάτω Τούμπας περιλαμβάνει μεγάλη αίθουσα με υπερσύγχρονο εξοπλισμό Fitness & Weights, Cardio Theatre με ηλεκτρονικούς διαδρόμους, ποδήλατα, ελλειπτικά και wave, Ομαδικά Προγράμματα, Προπονητική Καθοδήγηση, Διατροφικές Συμβουλές και Sports Cafe.

Υπηρεσιες personal & group personal

Ένα πλήρως εξοπλισμένο exclusive gym, που παρέχεται αποκλειστικά για personal και small group training προπονήσεις των μελών μας.

Ο χώρος διαθέτει ένα πύργο 15 θέσεων, TRX ,Cycling και μηχανήματα δύναμης.

Extra υπηρεσιες

Οι extra  υπηρεσίες στο γυμναστήριο Top Fitness στην Κάτω Τούμπα προσφέρουν μεγάλη ποικιλία από εξειδικευμένες υπηρεσίες για:
γυμναστική, αδυνάτισμα, πολεμικές τέχνες, παιδικά προγράμματα, εργομετρικές μετρήσεις, δίαιτα και διατροφή, ευεξία καθώς και υπηρεσίες φιλοξενίας.

Το γυμναστήριο της Κάτω Τούμπας είναι γνωστό για τα τμήματα Πολεμικών Τεχνών που προσφέρει από κορυφαίους δασκάλους για τα μέλη του που θέλουν να γυμναστούν και παράλληλα να μάθουν μια πολεμική τέχνη.

Λειτουργούν τμήματα: Kick Boxing και Tae Kwon Do.